Célegyenesben!

Sziasztok olvasóim!


Szép, őszi napot mindenkinek. Úgy gondoltam, csempészek némi napfényt, ezekbe a borús és esős napokba.

Tegnap, Jasmine és Jacob, történetem két főhőse, hosszú  útjának, a végéhez érkezett.



Este, a kiadó megkapta, a végleges kéziratot és borítót. Így, hozzátok hűséges olvasóim, talán már Decemberre megérkezik a könyv, hogy végre személyesen is átéljétek velük, a kalandokat.

Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki támogatta vagy csak olvasta a részeket. Itt fenn blogon vagy a Facebookon.

Külön köszönet illet pár embert, akiknek a neveit most feltüntetem, remélem senki nem érti félre. :)
Bereczki Zoltán, aki példaképem és róla "formálódott" meg Jacob személyisége, akinek zenéje inspirálta az írást.

Marosi Katalin, aki végig támogatott, segített és szeretettel állt mellettem. Miatta nem adtam fel, a legrosszabb pillanatokban sem.

Pősze Gréta /Gréta Masen/ akinek a könyv, a csodálatos külsejét köszönheti. Mesés lett a borító.

Nem is szaporítom a szavakat, várjuk együtt a decembert. Alul olvashattok, két tegnap kapott, olvasói véleményt is. ;-)

Testvéri Világ

-------------------------------------------------------------------------------------
A könyvet mindenkinek csak ajánlani tudom! És hogy miért? A válasz egyszerű. Az ember szinte minden sorában talál valami olyat, amit a saját környezetére tud vonatkoztatni, és meg tudja benne találni a megoldást is. Szinte minden embertípus, ami a műben megtalálható, az létezik a mi világunkban is, avagy, ha Jacob-ra tekintünk, akkor mondhatjuk azt, hogy kellene, hogy létezzen.
A m
ű egy olyan összetett témát érint, ami eddig nem sokszor tűnt fel, de nagyon is szükségünk lenne, azaz van rá. Tehát minden olvasni szerető embert arra ösztönzök, hogy olvassa el, és minden olyan embert is, akik eddig nem szerettek olvasni, mert garantálom, hogy ezután minden nap a könyvesboltokban fognak nézelődni, mikor jelenik meg a sorozat többi része!
/Marosi Katalin írónő/

"…. Mint a szivárvány! Olvasva az első fejezetet, érdekes érzések tobzódtak lelkembe, és egy olyasfajta olvasás általi mámorba zuhantam, mely leírhatatlan, csodás! A fejezet kifinomult, több érzelmi állapotban megírt, részletes cselekménnyel beszőtt alkotás! Megrendített az írás, és kicsit, a sorok mögött, felfedeztem magam, és ez azért van, mert a Szerző merít a valós életből mindennapi képeket, jeleneteket, de mégis a saját szájíze szerint formálja, egyedivé és különlegessé teszi… Olyanná, mely az Ő stílusát tükrözi kerek egészében! Imádtam minden sorát olvasni, ugyanis engem olvasás közben kevés szerző műve tud pozitív „bódulatba” ejteni…! Nos, hát ez a könyv maga a tökély, kisebb-nagyobb történelmi eseményekkel fűszerezve! GRATULÁLOK BENYA TÜNDÉNEK, hogy egy ennyire helytálló irodalmi művel gazdagította hazánk! Testvéri világ – amely elolvasása után mélyen szeretni is megtanulsz, ugyanekkor rájössz, az élet nem mindig „rózsaszín”, és küzdeni kell az álmokért… Gratulálok - gratulálok-gratulálok milliárdszor a Szerzőnek, és kívánok sok-sok sikert az írói pálya rögös útján! "
/Benett, a Nézz vissza rám... lélektani regény szerzője; (Underground Kiadó)/


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések